2 Follower
adlerlukas73

Newport International Group

Newport International Group offers sovereign advisory services for private and public firms, strategic merger, and wholesale finance managers in increasing funds (debt and equity), employing management buy in / buyout (MBI/MBO) deals, business sales deals or acquisition and others that are growth-centered.

Grapevine: Schijnt sterren in Israël de Langzaam verdwijnende fashion industry

Bron

 

 

Castro, door gestart Aaron Castro met de hulp van zijn moeder Naaister, Anina, is een van de een grote overlevenden in dalende market.

He zijn enkele Buitengewoon talented modeontwerpers in Israël, maar de fashion industry as zodanig is stervende. Once upon a time, had de meeste Israëlische fashion huizen hun own productie-installaties, as ze wild naar het verminderen van de productiekosten, gaf ze factory voor vrouwen Dorpen in de Arab, Druze s Palestijnse. Toen ontdekte industry boards eigenaren land met goedkope arbeid-Jordanië, Egypte, Turkije, Oost-Europa s in sea recente jaren, India en China. Vandaag, wordt het grootste deel van de wereldwijde fashion, ongeacht waar het kan ontworpen been geproduceerd in China.

 

Zelfs dan het is niet om te gemakkelijk concurreren, en vele Israëlische kledingbedrijven waarvan Remember niet eens household words were long bestaan.

 

Sommige hebben overleefd Maar tegen all verwachtingen in - overleefd avenues niet, maar uitgebreid.

 

Een van de grootste overlevenden van allemaal ze, zo niet de grootste, is Castro who had het begin in 1950 in Tel Aviv op een angle Allenby Street.

 

De onderneming which is uitgegroeid dead Israël's meest bekende mode packets,'ll gelanceerd door Aaron Castro, introduced into the zijn moeder, Anina, een proffesional Naaister s getalenteerde ontwerper particuliere to friend uit voor hair naaide own apartment.

 

Anina'll creatieve de kant van de operatie, Aaron de en zijn vrouw, Lina de Zakelijke edge.

 

Het idea what voor de productie van kleding the chique maar betaalbaar were. Toen hun dochter, Etti, s hair echtgenoot, Gabi Rotter, lid van de Castro onderneming, what tijdens het een economische crisis, family en de gaf ernstige thought aan het maken van Verlaten terwijl het een goed gaan what. maar ze had tweede imaginary s te besloten herstructureren met behulp van nieuwe strategieën.

 

Het resultaat is Ergens in de range van 180 Castro in Israël en opgeslagen in het buitenland. Het industry boards heeft vertakt om een collectie Herenkleding, met distinctive Castro Man en vrouw van Castro angle, en aan het begin van dit jaar lance earth hair line angle. Het concept van Castro omvat accessories, beautiful, mugs, belt, diffusers, caps, jewelry-de hele keet. Castro, vervolgens is geëvolueerd van een merknaam tot een levensstijl, en de over grote meerderheid van de Israeli's hebben minstens één Castro item in hun box .

 

Ran Rahav, which met zijn vrouw, Hila, een van Israël's vooraanstaande public relations bedrijven looping, hanteren heeft het van voor Castro's Publiciteit 22 años.

 

In Feite, en hij zijn vrouw zijn OpGen omen as co-host uitnodigingen op voor elke fashion show Castro en de voor de nieuwe herfst winter collectie what geen uitzondering.

 

Een van de secret van Rahav van succes is dat hij duizenden vrienden had long vóór het Tijdperk Van Facebook, en hij nodigt grote aantallen hen aan gebeurtenissen in zijn huis en in ruimer locations. Hij is naast zijn Zakelijke sue actief verbonden aan een aantal goede doelen , s nodigt immense veel van deze uit aan verschillende sue mega-evenementen zoals de Castro lente zomer en-herfst-winter fashion shows.

 

Aan het begin van deze week, de Rotters en de Rahavs were aan square heel vroeg op de Tel Aviv overeenkomst s Exhibition Center te ontmoeten, groeten s volumes met de 1000 genodigden the om de lance ring van de 2013-2014 Herfst Winter were gekomen collectie . uitnodiging what voor de 9:30 am, maar bijna iedereen wist dat de show zou niet voorsprong dead 11 Immer bijna rivet op tijd begint in Israel - vooral fashion shows.

 

Om wat voor talk veel van de uitgenodigde land he had ruim vóór 9:30.

 

Miss Chien omdat what het zien ze ze de Beroemdheden wild as kwam.

 

He had persoonlijkheden Toneel-s, heden models laughed eden s, fashion schrijvers laughed eden s heden, Rechters, advocaaten, bedrijfsleiders, architecten, socialites -. S vervolgens sommige He had ook bekende modeontwerpers, onder hen Dorin Frankfurt, Sasson Kedem, Raziela Gershon, Gideon s Karen Oberson, Yuval Caspin s natuurlijk, Leah Peretz Recanati, hoofd van de afdeling Shenkar College Fashion Design. Onder de bekende other persoonlijkheden were Liraz Charhi, Guy Pines, Zvika Pik, Ivri Lider en s hair make-up artiest Mickey Boganin en zijn moeder, Ada.

 

Soms is de kleding gedragen door genodigden less opvallend dan niet op de landingsbaan the en de extraatjes zijn voor uw komst vroeg in state-om te te lopen rond de receptie krijgen een goede close-up. Hoewel zwart is nog steeds aan en uit de dominant by Colour de catwalk (the zegt iets over de Huidige Jaar van de economie), he had textures ook een heleboel heldere inks en een grote verscheidenheid van.